برگزاری دومین کمیته استانی نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد و دومین کمیته منطقه‌ای با داروهای آگونیست استان اصفهان

روزیک شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۵ دومین کمیته استانی نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد و دومین کمیته منطقه‌ای با داروهای آگونیست استان اصفهان با حضور آقای دکتر خوروش معاون محترم درمان، خانم مطلب زاده ازدبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان،آقای دکتر نصیری مدیر محترم اعتباربخشی ،آقای دکتر گلزاری مدیر محترم درمان، خانم دکتر کریمی معاون محترم پیشگیری اداره کل بهزیستی ، نماینده محترم معاونت غذا و دارو دانشگاه ، نماینده محترم معاونت بهداشتی ،نماینده محترم نظام پزشکی ،نماینده محترم گروه هیات علمی روانپزشکی دانشگاه ، مسوول واحد نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد و کارشناسان برگزار شد .

مصوبات و تصمیمات لازم جهت نظارت بر مراکز mmt اتخاذ گردید.