برگزاری دومین هفته دوره آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی»

به منظور توانمندسازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی،  شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان، هفته دوم دوره مقدماتی آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی» به میزان ۵۰ ساعت برای گروه اول در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه مورخ 11 لغایت 13 دی ماه ۱۴۰۲ توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان، انجمن تغذیه اصفهان، گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سلامتکده طب ایرانی برگزار گردید.

این جلسه با حضور و تدریس جناب آقایان دکتر محمد انصاری پور، دکتر محمد مظاهری،  دکتر سید عبدالعلی موسوی زاده و سرکارخانم‌ها دکتر اکرم ایزدی خواه و دکتر مریم رنجبر متخصص و اعضا هیئت علمی گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص کلیات حفظ سلامتی در طب ایرانی، ورزش و تدابیر آب و هوا، نقش اصلاح سبک زندگی در پیشگیری و درمان بیماری ها در طب ایرانی، مزاج شناسی، شواهد جدید و شاخصهای مزاج شناسی، خواب و احتباس و استفراغ، اعراض نفسانی در طب ایرانی و اهمیت تغذیه در سلامتی جسم و جان ارائه گردید.

در این جلسه ضمن حل کیس‌های بالینی تغذیه و رژیم درمانی با رویکرد طب ایرانی، پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات علمی و اجرایی شرکت کنندگان پاسخ داده شد.