برگزاری دوره آموزشی گردآوری و ثبت داده ها در سامانه های آواب و Medcare

دوره آموزشی" گردآوری و ثبت داده ها در سامانه های آواب و Medcare" ویژه مسئولین واحد فناوری اطلاعات سلامت (مدارک پزشکی) و آمار شاغل در کلیه مراکز درمانی دانشگاهی و غیر دانشگاهی ، در روز یکشنبه مورخ 19/6/1402 از ساعت 7 الی 13 به صورت حضوری در محل سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.

در روز یکشنبه مورخ 19/6/1402 با هماهنگی و همکاری واحد آموزش معاونت درمان، دوره آموزشی " گردآوری و ثبت داده ها در سامانه های آواب و Medcare" جهت مسئولین واحد فناوری اطلاعات سلامت (مدارک پزشکی) و آمار شاغل در کلیه مراکز درمانی دانشگاهی و غیر دانشگاهی از ساعت 8 لغایت 13 برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا سرکار خانم لطفی کارشناس محترم اداره اورژانس معاونت دستورالعمل ها و موارد مرتبط با جمع آوری داده های اورژانس و ثبت آن در سامانه Medcare توضیحاتی را ارئه نمودند و در ادمه سرکار خانم قاسمی کارشناس محترم فناوری اطلاعات سلامت در خصوص دستورالعمل های جمع آوری و ورود داده ها در سامانه آواب مطالبی را بیان نموده و در انتها به سئوالات و چالش های مطرح شده توسط مسئولین مراکز پرداخته و موارد لازم آموزش داده شد.