برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت "هزینه اثربخشی خدمات تغذیه درمانی"

به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی و وابسته به سایر سازمانها، دوره آموزشی ضمن خدمت " هزینه اثربخشی خدمات تغذیه درمانی" در روز شنبه 28 بهمن 1402 توسط واحد تغذیه بالینی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سالن اجتماعات بیمارستان کاشانی برگزار گردید.

این جلسه با حضور و تدریس جناب آقای دکتر محمدرضا رضایتمند دکترای تخصصی اقتصاد سلامت، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت و سرکارخانم دکتر فریماه رحیمی دکترای تخصصی اقتصاد و مدیریت دارو، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیان جمع بندی جلسه :

در این دوره آموزش های لازم در خصوص تعریف و ارکان اساسی علم اقتصاد، اقتصاد سلامت، انواع روش‌های ارزشیابی اقتصادی، مراحل انجام ارزشیابی اقتصادی، انواع هزینه‌ها، پیامدهای سلامتی، ارزش‌گذاری تغییرات سلامت، اندازه‌گیری پیامدهای سلامتی و ارزیابی اقتصادی مداخلات تغذیه درمانی ارائه گردید. در پایان پس از انجام کار عملی، بحث و تبادل نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.