برگزاری جلسه هماهنگی استقرار نظام ارجاع الکترونیک در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای تابعه

📆روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه سال 1402 جلسه آموزشی با هدف هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص استقرار نظام ارجاع الکترونیک با حضور جناب آقای دکتر حیدری معاون محترم درمان، جناب آقای دکتر جنگی مدیر محترم آمار و فناوری اطلاعات، جناب آقای دکتر پارسا معاون محترم فنی مرکز بهداشت استان، جناب آقای دکتر گلزاری مدیر محترم امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی ، مسئولین و کارشناسان محترم واحد های اقتصاد درمان، فناوری اطلاعات (it) و مدیریت اطلاعات سلامت معاونت درمان و اداره فاوا و روسای محترم بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه کارشناسان مرتبط به صورت حضوری در تالار زیتون EDC و به صورت همزمان جهت بیمارستانهای با فاصله مکانی دورتر به صورت وبیناری برگزاری گردید.

✳️ در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر حیدری معاون محترم درمان ضمن خیر مقدم به مدعوین ، از کلیه حوزه های زیربط اعم از ستادی و محیطی که تا کنون در راستای استقرار نظام ارجاع الکترونیک، تلاش نموده اند تشکر و قدردانی نموده و بر لزوم اجرای حداکثری ارائه خدمات در راستای دستیابی به عدالت در دسترسی به خدمات تخصصی و فوق تخصصی برای بیماران تاکید فرمودند. سپس جناب آقایان دکتر پارسا و دکتر جنگی ضمن ارائه آمار و عملکرد موجود، مطالبی را در خصوص لزوم استقرار نظام ارجاع الکترونیک در اسرع وقت و به فوریت بیان نموده و فرایند اجرای این امر به تشریح و گام به گام مطرح گردید. در ادامه، جلسه ی پرسش و پاسخ برگزار و نظرات و چالش های موجود توسط تعدادی از روسای محترم مراکز مطرح و مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. در خاتمه جلسه با ذکر صلوات بر محمد(ص) و آل محمد (ص) در ساعت 10:30 خاتمه یافت.