برگزاری جلسه علمی راهبردی مراقبت های پرستاری کودکان

جلسه علمی راهبردی با هدف ارتقاء کیفیت مراقبت های پرستاری در کودکان توسط "مدیریت پرستاری دانشگاه" با حضور اعضاء محترم هیات علمی گروه پرستاری کودکان، مدیران محترم خدمات پرستاری و سرپرستاران محترم بخش های اطفال مراکز آموزشی درمانی/ بیمارستان های تابعه دانشگاه، خیریه و خصوصی در تاریخ 30/11/1402 در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار شد.

در ابتدای جلسه مدیر پرستاری دانشگاه در خصوص اهمیت توجه ویژه به کودکان و ارائه مراقبت های پرستاری ایمن و با کیفیت به کودکان نکاتی را مطرح نمودند. سپس شاخص های ارتقاء سلامت کودکان از فروردین  لغایت بهمن ماه سال 1402 ارائه و مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

در این جلسه مشکلات و چالش های موجود در بخش های اطفال توسط مدیران خدمات پرستاری و سرپرستاران شاغل در بخش های اطفال مطرح گردید. در پایان جلسه راهکارهایی به منظور ارتقاء کیفیت مراقبتهای پرستاری کودکان به صورت بارش افکار و خرد جمعی ارائه شد. و مصوباتی در این زمینه اتخاذ گردید.