برگزاری جلسه بررسی چالش های بستری و ترخیص بیماران روانپزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان روز سه شنبه 7 آذرماه 1402 با حضور معاون درمان، معاون دادستان استان، روسای بیمارستان های مدرس و فارابی، مدیر گروه روانپزشکی،اعضای هیات علمی گروه روانپزشکی، دبیر انجمن علمی روانپزشکان استان، رئیس اداره مدیریت حوادث و بلایا و اورژانس پیش بیمارستانی، رئیس اداره امور بیماریها، مسئول بیماریهای خاص توسط اداره تعالی خدمات بالینی در سالن کتابخانه معاونت درمان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکترخوروش معاون درمان ضمن خوش آمدگویی در خصوص اهداف برگزاری جلسه مطالبی ارایه نمودند سپس مهمترین چالش های بستری و ترخیص بیماران روانپزشکی در بیمارستان ها توسط اساتید حاضر مطرح و در ادامه پس از صحبت های مهدی حاج آقا معمار معاون  دادستان اصفهان، راهکارهایی در جهت رفع چالش های موجود توسط اعضا حاضر در جلسه ارایه گردید.