برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با ضوابط و دستورالعمل‌های تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی

روز دوشنبه مورخ 26/04/1402 اولین جلسه آموزشی اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان با عنوان " آشنایی با ضوابط و دستورالعمل‌های تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی" با حضور 100 نفر از کارشناسان تجهیزات پزشکی بیمارستان های دولتی و خصوصی، مراکز بهداشت سطح استان و دانشکده ها در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

در این جلسه خانم مهندس عباسی سرپرست اداره تجهیزات پزشکی صحبت های لازم را در مورد مدیریت استفاده بهینه از تجهیزات پزشکی در مراکز، استانداردهای تجهیزات پزشکی ، آیین نامه و دستورالعمل های اداره کل تجهیزات پزشکی و آگاه سازی نسبت به خرید و شناسایی دستگاه‌های قاچاق ایراد فرمودند و در ادامه مشکلات کارشناسان در این زمینه ها را بررسی نمودند،

در پایان خانم مهندس نصر کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت پشتیبانی و آقای طراح مسئول رسیدگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد مدیریت مالی و نحوه تهیه و خرید تجهیزات پزشکی و وظایف کارشناسان در این زمینه صحبت نموده و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد. .