برگزاری اولین هفته دوره آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی»

❇ به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، شاغل در دفاترکار سرپایی اصفهان، هفته اول دوره مقدماتی آموزش مداوم «تغذیه در طب ایرانی با رویکرد بالینی» به میزان ۵۰ ساعت برای گروه اول در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۵ و۶ دی ماه ۱۴۰۲ توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان، انجمن تغذیه اصفهان، گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سلامتکده طب ایرانی برگزار گردید.

⬅این جلسه با حضور و تدریس آقایان دکتر انصاری پور، دکتر موسوی زاده، دکتر سروش زاده و خانم دکتر شهدادیان متخصص و اعضا هیئت علمی گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

✅ در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص کلیات طب ایرانی، تعریف ارکان، اخلاط، اعضا، قوا و ارواح در طب ایرانی، باورهای درست و نادرست تغذیه ای در طب ایرانی، استدلال بالینی و تغذیه درمانی در طب ایرانی ارائه گردید.

🔹در این جلسه ضمن حل کیس بالینی تغذیه و رژیم درمانی با رویکرد طب ایرانی در پنج گروه، پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات علمی و اجرایی شرکت کنندگان پاسخ داده شد.