بازدید وزیر بهداشت از نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر بهرام عین اللهی ظهر امروز 25 بهمن با حضور در  محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت بازدید و با مسئولین و کارشناسان حاضر در غرفه های دانشگاه های علوم پزشکی گفتگو کرد.

در نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت دانشگاه های علوم پزشکی، بیمارستان ها و برخی مراکز بهداشتی و درمانی حضور دارند و دستاوردهای خود را در حوزه گردشگری به علاقمندان معرفی می نمایند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی ظرفیت ها و امکانات کشور در حوزه گردشگری سلامت است.

همچنین در این نمایشگاه پنل های تخصصی با عناوین، تجارت بین الملل و اقتصاد گردشگری سلامت ، ظرفیت های طب ایرانی در ارائه آموزش های علمی، خدمات پیشگیرانه و درمانی به گردشگران، خط مشی ها و برنامه های کلان گردشگری سلامت کشور، نقش اسپاها و خدمات وابسته به آن در گردشگری سلامت و تجاری سازی، حفظ و توسعه بازار در صنعت گردشگری سلامت برگزار می شود.

نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت از امروز 25 بهمن به مدت 2 روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.