بازدید معاون درمان وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان شهدای لنجان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، روز شنبه مورخ 1402/5/7 ، آقای دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، آقای دکتر جمال الدینی معاون امور مجلس وزارت بهداشت و درمان ، آقای دکتر شیرانی رئیس دانشگاه ، آقای دکتر سلطانیان مشاور اجرایی ریاست دانشگاه ،آقای دکتر خوروش معاون درمان و جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان از بیمارستان شهدای لنجان بازدید بعمل آوردند.

دکتر کریمی ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در زمینه خدمت رسانی به بیماران از جمله راه اندازی بخش NICU ، بهره برداری از دستگاه MRI و ... خاطر نشان کرد با توجه به نسبت اندک تعداد تخت بستری به جمعیت شهرستان اجرای طرح توسعه بیمارستان ضرورت و اهمیت ویژه ای دارد و با اجرای این طرح ، بسیاری از مشکلات سلامت و درمان مردم شهرستان برطرف می گردد.

.┄┄┅🏴❅┅┅┅┄┄