بازدید از بیمارستان خیریه حضرت رسول(ص) خمینی شهر

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان عصر روز یکشنبه چهاردهم آبان ۱۴۰۲ دکتر جنگجو مدیردرمان دانشگاه به همراه دکتر دیباجی مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان ، دکتر صمدی مدیر امور آزمایشگاه ها و خانم کریمی مدیر پرستاری ، خانم صالحی رئیس اداره صدور پروانه ها، خانم جوانمردی رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه ، در معیت تیم مدیریتی بیمارستان خیریه حضرت رسول(ص) خمینی شهر که اخیرا موفق به اخذ پروانه بهره برداری بیمارستان گردیده و به ناوگان بیمارستانی استان افزوده شده بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید چند ساعته اورژانس، بخشهای درمانی، بلوک زایمان، اتاق های عمل و واحدهای پاراکلینیک تشخیصی تصویربرداری و آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.

شایان ذکر است رسالت بیمارستان مذکور با توجه به جمعیت شهرستان با قریب به ۴۰۰ هزار نفر، جنرال با گرایش زنان و زایمان و ناباروری بوده و با همت مردمی و حمایت خیرین حوزه سلامت شهرستان تاسیس و بصورت هیات امنا و هیات مدیره اداره می گردد و تحت فرآیندهای نظارتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی شروع بکار مي نمايد.