اولین جلسه بررسی چالش‌های معاینات ادواری سلامت کارکنان معاونت درمان

جلسه "بررسی چالش‌های معاینات ادواری سلامت کارکنان معاونت درمان" در تاریخ سه شنبه  30/03/1402 با حضور جناب آقای دکتر نصیری مدیر محترم نظارت و اعتباربخشی امور درمان، مسئول محترم پیام‌گذار سلامت کارکنان و مسئولین محترم واحدها و ادارات در سالن اجتماعات معاونت درمان، با هدف بررسی علت عدم مراجعه کارکنان جهت انجام معاینات ادواری سلامت و ارائه راهکار اجرایی تشکیل گردید.

در این جلسه چالش‌ها و علت عدم مراجعه جهت انجام معاینات ادواری سلامت کارکنان به صورت بارش افکار توسط شرکت کنندگان در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جمع بندی جلسه :

مهم ترین دلایل تراکم کاری و  نارضایتی از سطح و نوع خدمات ارائه شده در مراکز جامع سلامت بود. پیشنهاداتی همچون عقد قرارداد با شرکت‌های طب کار، ارجاع کارمندان به یکی از بیمارستانهای دانشگاهی، تعیین و هماهنگی با نزدیک ترین مرکز بهداشت جهت پوشش پرسنل معاونت درمان و امتیازدهی در ارزشیابی سالیانه ارائه گردید

مصوبات قطعی شده :

1. هریک از مسئولین واحدها و ادارات موظف هستند نسبت به تقسیم و انجام معاینات ادواری سلامت کارکنان زیرمجموعه خود (اعم از غربالگری اولیه و پیگیری تخصصی) به صورت ماموریت اداری، برنامه ریزی و  پیگیری لازم را انجام دهند.
  2. پیگیری و هماهنگی لازم درخصوص امکان انجام معاینات سلامت تمامی کارکنان معاونت درمان در نزدیک ترین مرکز جامع سلامت به معاونت درمان مانند مرکز جامع سلامت ملاهادی، توسط جناب آقای دکتر نصیری صورت پذیرد.
  3. انجام معاینات ادواری سلامت کارکنان به یکی از سه روش ذیل:
    • مراجعه به مرکز جامع سلامت نزدیک به محل سکونت
    • مراجعه به مرکز جامع سلامت نزدیک به معاونت درمان پس از هماهنگی و تایید
    • مراجعه به مراکز درمانی خصوصی و انجام معاینات بالینی سلامت و ارائه نتایج به مرکز جامع سلامت
  4. حداکثر مهلت زمانی برای انجام معاینات ادواری سلامت کلیه کارکنان تا تاریخ 30 تیرماه 1402 می باشد.

پس از انجام معاینات و غربالگری اولیه کارکنان، افراد نیازمند انجام هر نوع ارزیابی تخصصی (از جمله سونوگرافی، مشاوره تغذیه، تست ورزش و ...) به صورت دسته بندی مشخص و پیگیری لازم درخصوص انجام این موارد نیز صورت پذیرد.