اولين جلسه كارگروه استاني مقابله با سقط جنين غيرقانوني

روز دوشنبه هشتم آبان ماه با پیگیری اداره مامايي اولين جلسه كارگروه استاني مقابله با سقط جنين غيرقانوني در سالن كنفرانس معاونت درمان برگزار گرديد.

اين جلسه كه با حضور نمايندگان دستگاههاي مرتبط از استانداري، فرمانداري، نيروي انتظامي و پليس فتا، سپاه پاسداران، اداره اطلاعات، بسيج جامعه پزشكي، نهادهاي مردمي در حوزه حمايت از جنين، معاونتهاي بهداشت و غذا و دارو، سازمان نظام پزشكي ، پزشكي قانوني و اعضاي هيات علمي دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص راهكارهاي مختلف پيشگيري و مقابله با موارد سقط جنين غيرقانوني، فرهنگ سازي و ارتقاء سطح آگاهي جامعه، چگونگي فعاليت موسسه هاي مردم نهاد فعال در زمينه صيانت از جنين، اطلاع رساني به اقشار جامعه در خصوص اخذ مشاوره هاي لازم در زمينه سقط جنين، نظارت بر مطبها و دفاتر كار و داروخانه ها، پيگيري در خصوص كنترل و نظارت بر فضاي مجازي، پيگيري در خصوص توزيع داروهاي سقط جنين از طريق فضاهاي خارج از داروخانه ها، بحث و تبادل نظر انجام و مقرر شد مصوبات اين جلسه در اولين جلسه ستاد استاني جواني جمعيت در استانداري مطرح تا نسبت به تعيين تكاليف و وظايف هر يك ار دستگاهها اقدام گردد.

شايان ذكر است در راستاي اجراي قانون جواني جمعيت، اين كارگروه به رياست استانداري و دبيري دانشگاه علوم پزشكي در ذيل ستاد استاني جواني جمعيت موظف به تشكيل جلسات و بررسي چالشها و ارائه راهكار در زمينه صيانت از حيات جنين مي باشد.