اعلام انزجار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مستکبرین در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

همزمان با یوم الله 13 آبان 1402 جامعه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور حداکثری خود در راهپیمایی عظیم، حمایت خود را از آرمان های والای ملّت مظلوم و بی دفاع فلسطین و ابراز انزجار نسبت به جنایات صهیونیست کودک کش در غزه همراه با اقشار دیگر مردمی اعلام کردند.

🖌به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، راهپیمایی یوم الله 13 آبان باحضور پرشور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه معاونین و چهره های فرهیخته بهداشت و درمان و روسای دانشکده های پزشکی در کنار نیروهای نظامی و انتظامی، دانش آموزان، دانشجویان برگزار و شعار وحدت و هم پیمانی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سر دادند و برائت و انزجار خود را از منافقین و مستکبرین اعلام کردند.

✔شایان ذکر است ١٣ آبان یادآور سه رخداد بزرگ تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، کشتار دانش آموزان به دست رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره) در سال ۱۳۵۸ است که در تقویم رسمی ایران به‌عنوان روز ملی دانش آموز و مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده است.اعلام انزجار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مستکبرین در راهپیمایی یوم الله 13 ابان