🍏 برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت «آشنایی با آخرین دستورالعمل های ارزیابی تخصصی تغذیه، سیاست های اجرایی و برنامه های واحد تغذیه بالینی در بیمارستان‌ها»

❇ به منظور توانمند سازی دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ،خصوصی، خیریه، تامین اجتماعی، دوره آموزشی ضمن خدمت « آشنایی با آخرین دستورالعمل های ارزیابی تخصصی تغذیه، سیاست های اجرایی و برنامه های واحد تغذیه بالینی در بیمارستان‌ها» روز سه شنبه مورخ  19 تیر 1403 توسط واحد تغذیه بالینی معاونت درمان با همکاری و هماهنگی واحد آموزش معاونت درمان در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

⬅این جلسه با حضور و تدریس سرکارخانم ها رجائی و صالحی واحد تغذیه بالینی و جناب آقای مهندس حیدری زاده واحد فناوری اطلاعات برگزار و موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

✅ در این کنفرانس آموزش های لازم در خصوص آخرین شناسنامه ها و استانداردهای ابلاغی بيماران بستري، کدهای خدمتی تغذیه، شناسنامه و استاندارد رژیم درمانی در بیماری مالتیپل اسکلروزیس، پنومونی، سلیاک، افسردگی، بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج ارائه گردید.

✔در این جلسه موانع اجرایی آخرین شناسنامه ها و دستورالعمل های ابلاغی مورد بحث و بررسی قرارگرفت. در پایان پس از بحث و تبادل نظر، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.