کمیسیون طرح اختیاری رشته فیزیک پزشکی فصل تابستان ۱۴۰۱

فراخوان جذب مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (طرح) در رشته کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی

شش ماه اول ۱۴۰۱

بدینوسیله به آگاهی می رساند سامانه جذب مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان(سامانه رشد) از تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۱۹ لغایت پایان وقت تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۶ به آدرس tarhplus.behdasht.gov.ir فعال می گردد.

نام واحد

محل نیاز

تعداد مورد نیاز

بیمارستان سیدالشهدا (ع)

واحد پرتودرمانی

۱ نفر

مصاحبه دارد

توجه.....توجه.....توجه

از این پس تقسیم مشمولین طرح صرفأ بر اساس امتیازی که در سامانه برای اولویت اول انتخابی مشاهده می­شود انجام می­گیرد. لذا بارگذاری مستندات کلیه موارد امتیازآور الزامی می­باشد و در صورت ناقص بودن مدارک، دانشگاه هیچ مسؤولیتی در قبال ثبت نام فرد نخواهد داشت و وضعیت ثبت نام این افراد به انصراف تغییر خواهد کرد.

*مهم: متقاضیانی که قبلا در سامانه طرح ثبت نام نموده اند، در صورتیکه بخواهند اولویتهای خود را تغییر دهند لازم است مجدداً با کد رهگیری وارد سامانه شده و نسبت به ویرایش و ثبت اطلاعات مورد نظر اقدام نمایند که با این عمل امتیاز زمان انتظار را از دست می دهند. ولی در غیر اینصورت نیازی به ویرایش اطلاعات نیست.

• به زمان انتظار افراد نیز امتیاز تعلق می­گیرد.

نتایج کمیسیون در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۳۱ در سایت معاونت درمان اصفهان(ta.mui.ac.ir) اعلام می­گردد.

متقاضیان لازم است قبل ازثبت ­نام، کلیه بندهای مربوط به قوانین و مقررات نیروهای طرحی را مطالعه و سپس نسبت به ثبت نام اقدام نمایند، در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای ذیل ثبت نام ایشان لغو و جایگزین به جای ایشان تعیین خواهد شد؛ همچنین در صورت نقص در مدارک ارسالی جهت ثبت نام و نیز در صورت عدم بارگذاری فرم_های تعهد پس از قبولی در موعد مقرر، جایگزین به جای ایشان تعیین خواهد شد.

نکته: جهت آگاهی از وصول اطلاعات فراغت از تحصیل خود از طرف دانشگاه محل تحصیل به وزارت بهداشت، قبل از ثبت نام با مراجعه به سایت https://medicalportal.behdasht.gov.ir/medicalportal/TG.aspx و با وارد نمودن مشخصات از وصول اطلاعات تحصیلی خود اطمینان حاصل نمایید.

* باتوجه به محدود بودن سهمیه_ها و محدودیت_های موجود، لازم است کلیه متقاضیان با دقت نظر و پس از بررسی_های لازم، مرکز مورد نظر خود راانتخاب نموده زیرا پس از اعلام نتایج ،در صورت انصراف و یا درخواست جابجایی باتوجه به تکمیل فرم تعهد توسط ایشان از شرکت در کمیسیونهای استان اصفهان محروم خواهند شد.

* امکان جابجایی و انتقال در طی دوره طرح وجود ندارد.

* مدارک لازم جهت شرکت و تکمیل اطلاعات ثبت نام (ارسال مدارک از طریق آپلود در سامانه رشد):

۱) اسکن عکس ۴×۳ ، رنگی و پشت زمینه سفید (حداکثر حجم kb۶۰)

۲) اسکن از اصل صفحات شناسنامه

۳) اسکن از اصل کارت ملی (پشت و رو)

۴) فرم تسویه حساب به روز از صندوق رفاه دانشجویی

۵) تصاویر گواهی پایان تحصیلات دو مقطع تحصیلی (دوره ابتدایی، راهنمایی یا دبیرستان (جهت استفاده از سهمیه بومی بودن)

تبصره۱: لازم به توضیح است بومی به فردی اطلاق می شود که محل تولد و یا محل صدورشناسنامه نامبرده، صادره از محل مورد نظر باشد و یا دو مقطع ازسه مقطع تحصیلی را فرد در آن شهرستان گذرانده باشد.

تبصره۲: مقاطع تحصیلی عبارت است از : مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان، ضمناً پیش دانشگاهی جزء مقاطع تحصیلی محسوب نمی­گردد.

تبصره۳: فردی متأهل تلقی می_گردد که ازدواج وی ثبت قانونی گردیده و در شناسنامه زوجین مراتب ازدواج دائم آنها قید گردیده باشد.

۶) تصویر کارت شناسایی شهداء، جانبازان و ایثارگران برای افرادی که مشمول امتیاز می باشند.

۷) و مدارکی که مربوط به سایر عوامل امتیاز آور می باشد.

* حداکثر حجم مجاز فایل ۲۰۰ کیلوبایت است. در صورت انتخاب فایل با حجم بیشتر بارگذاری صورت نمی گیرد.

* حداقل ابعاد تصویر (طول و عرض) قابل قبول ۳۰۰ پیکسل است.

* درصورت بروز هرگونه مشکل با واحد امور پرتوها معاونت درمان ( تلفن ۰۳۱۳۶۶۱۹۶۶۱ داخلی ۲۷۵) تماس حاصل نمایید.

فرم تعهد و تعیین محل خدمت مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان

فرم تعهد پذیرش در مقاطع بالاتر