جلسه توجیهی "بررسی دستورالعملهای سلامت مادران باردار و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"

پیرو مصوبات کمیته دانشگاهی ارتقا سلامت مادر و نوزاد  روز چهارشنبه مورخ  24 اسفند ماه جلسه توجیهی " بررسی دستورالعملهای سلامت مادران باردار و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"  با حضور معاون محترم درمان، مدیر محترم گروه زنان و رئیس و کارشناس اداره مامایی معاونت درمان و رؤسای بیمارستانهای دولتی، خصوصی، خیریه و وابسته به ارگانها، در راستای اصلاح فرآیندهای ارائه خدمت به مادران باردار و مفاد قانون جوانی جمعیت در تالار زیتون دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست در مورد  اهم مداخلات کمیته های بررسی مرگ مادر باردار در سال جاری و وظایف حوزه مدیریتی بیمارستانها در خصوص اجرای صحیح دستورالعملهای مرتبط با سلامت مادران و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت توضیحاتی ارائه گردید.

در پایان در خصوص برنامه ترویج زایمان طبیعی و شاخصهای مرتبط با این برنامه و مداخلات لازم در جهت کاهش میزان سزارین در بیمارستانها بحث و تبادل نظر انجام شد.