برگزاری هفتمین بزرگداشت روز جهانی رژیم درمان 22 اسفند 1401

هفتمین بزرگداشت روزجهانی رژیم درمانی 8 مارس 2023 مصادف با 17 اسفند 1401 با شعار" رژیم درمانی از ارکان اصلی پیشگیری، درمان و بازتوانی" با حضور معاونین محترم درمان، تحقیقات و فناوری، بهداشت، غذا و دارو، مدیر محترم امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی و روسای محترم دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و انجمن تغذیه اصفهان، در تاریخ 22 اسفند در محل تالار محسن بیمارستان الزهرا (س) اصفهان با تلاش معاونت درمان و انجمن تغذیه اصفهان برگزار گردید.

در این همایش ابتدا جناب آقای دکتر حیدری معاون درمان ضمن تبریک و قدردانی از تلاش و زحمات مستمر و بی وقفه مشاورین تغذیه و رژیم درمانی در حوزه های مختلف، بر نقش مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در سلامتی و بهبودی بیماران و کاهش هزینه های درمان تاکید نمودند.

ایشان بر تغییر سیاست های درمانی و اصلاح الگوی غذایی جامعه به منظور پیشگیری و کاهش بار درمان تاکید نمودند.

جناب آقای دکتر عسگری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن تاکید بر ضرورت انجام هرچه بیشتر تحقیقات علمی در زمینه تاثیر رژیم درمانی، ریز مغذی ها و درشت مغذیها بر پیشگیری، درمان و بازتوانی، آمادگی معاونت پژوهشی را در اجرای پروژه های تحقیقاتی اعلام نمودند.

جناب آقای دکتر اعتباری معاون غذا و دارو ضمن تبریک و تشکر، حضور دانش آموختگان تغذیه و رژیم درمانی را در نظارت و تایید تولیدات موادغذایی بسیار مهم و ضروری دانستند.

در این جلسه بر تغییر رویکرد و جلب حمایت سازمانهای بیمه گر در پوشش تامین موادغذایی علاوه بر تامین دارو تاکید گردید. در طول جلسه پیام های تبریک جناب آقای دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جناب آقای دکتر میرزای رزاز رئیس انجمن تغذیه ایران قرائت گردید.

در پایان از رژیم درمانگران برگزیده بازنشسته، پیشکسوت و برتر حوزه‌های معاونت درمان، معاونت بهداشتی، معاونت غذا و دارو، معاونت پژوهشی، دانشکده تغذیه و انجمن تغذیه اصفهان (تاش) تقدیر شد.

درمانگران برگزیده بازنشسته سال 1401 (سرکار خانم ها منصوره رجب بیگی بیمارستان فارابی، الهه اکبری بیمارستان شهید بهشتی، دکتر نیماه بحرینی دانشکده تغذیه، مریم فولادگر معاونت بهداشتی و جناب آقای حمید محمودیان اصفهانی معاونت غذا و دارو)، رژیم درمانگران پیشکسوت (سرکارخانم ها هاجر نمازی، نسیم نمازی و نرگس طالبی)، و مشاورین تغذیه برتر حوزه معاونت درمان (الهه امیرانی بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز، سیده فاطمه موسوی بیمارستان شهید رجایی داران، شهرزاد میراشرفی بیمارستان فاطمه الزهرا (س) نجف آباد)، معاونت بهداشتی (مریم اشرفی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان، مائده پیراسته فر مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، قدرت الله اصلانی شبکه بهداشت و درمان فریدن)، معاونت غذا و دارو (مرجان هادیان زرکش، طاهره بحرینی و رضا انصاری)، دانشکده تغذیه ( دکتر محمد باقرنیا، دکتر مریم یاحی، زینت شریف حسین) و انجمن تغذیه اصفهان (الهام رضایی، آصفه کیانی و سید مهدی حسینی مقدم) تقدیر شد.