اولین کمیسیون اضطراری طرح رشته پرستاری فصل پاییز  1402

قابل توجه  متقاضیان :

**** مشغول بکار شدن افراد مشمول قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (رشته پرستاری) ،قبل از گذراندن خدمت طرح ، در مراکز خصوصی، دولتی ، خیریه و سایر ارگان ها تخلف محسوب می گردد و در صورت محرز شدن اشتغال نامبردگان، ضمن برخورد قانونی با مراکز بکار گیرنده نیرو، از گذراندن طرح افراد مذکور در این استان جلوگیری بعمل خواهد آمد.

- نکته بسیار مهم : جهت آگاهی از وصول اطلاعات فراغت از تحصیل خود از سوی دانشگاه محل تحصیل به وزارت بهداشت قبل از ثبت نام اینترنتی در سایت کمسیون طرح با مراجعه به قسمت تائید فراغت از تحصیل دانش آموختگان در صفحه اصلی سایت معاونت درمان ، با وارد نمودن کد ملی از وصول اطلاعات تحصیلی خود اطمینان حاصل نمایید. سپس در صورت اعلام فراغت از تحصیل از سوی دانشگاه محل تحصیل به سیستم جامع مدیریت طرح سایت وزارت بهداشت( tarhreg.behdasht.gov.ir) نسبت به ثبت نام اینترنتی در کمسیون طرح اقدام نمایید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.