و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می­گردند

«سوره شعرا، ۲۲۷»

بار دیگر رژیم غاصب و رو به زوال صهیونیستی جنایت هولناک دیگری را در نوار غزه رقم زد و بیش از هزار زن و کودک، بیمار و مجروح، پزشک و پرستار را در بیمارستان المعمدانی غزه با بمب­ های اهدایی امریکای جنایتکار هدف تهاجمات وحشیانه خود قرار داد. امت اسلام و جهانیان بار دیگر شاهد نسل‌کشی مردم مظلوم و مسلمان فلسطین به دست صهیونیست‌های غاصب در نوار غزه است و از این فاجعه بی­ سابقه در تاریخ بشریت سوگوار است.

حملات شبانه ­روزی هوایی اخیر به منازل مردم، مساجد و بیمارستان­ ها در غزه و قطع آب و برق و ممانعت از کمک ­رسانی به مجروحان و مردم بی­ پناه به هیچ وجه با اصول انسانی، حقوقی و موازین پذیرفته شده ­ی بین­ المللی منطبق نمی­ باشد و محکوم است.

جهان در حالی شاهد کشتار و خونریزی و نقض آشکار حقوق بشر در غزه می‌باشد که نهادهای بین‌المللی از جمله: مدافعان جهانی حقوق بشر هیچ اقدامی برای توقف اقدامات جنایتکارانه صهیونیست­ ها در غزه انجام نمی‌دهند و سکوت آنها در کنار انفعال برخی کشورهای عرب، عملاً به حمایت از جنایت‌های رژیم غاصب وجعلی و کودک کش تعبیر می‌شود.

هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نمایندگی از جامعه سلامت استان، استادان انقلابی، دانشجویان فهیم  و کارکنان پرتلاش دانشگاه ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین به تبعیت از حضرت امام راحل که فرمودند: «فلسطین پاره تن اسلام است» و با حمایت از حقوق مسلم بشری آنان، آمادگی حضور در غزه برای مداوای مجروحان حملات اخیر را اعلام می­ دارد و از خداوند منان محو و نابودی رژیم غاصب و نامشروع صهیونیست را مسئلت دارد.