به اطلاع همکاران می رساند، توزیع سومین سبد مواد غذایی ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از هفته اول شهریورماه آغاز خواهد شد.

در این مرحله از توزیع، 3000 بسته شامل10 کیلوگرم برنج طارم شمال، 5 کیلوگرم روغن، 5 بسته ماکارونی 700 گرمی، 5 قوطی کنسرو ماهی، 5 عدد رب یک کیلویی و یک پک حبوبات، به متقاضیانی که اسامی آنها تا روز سه شنبه 31 مردادماه به مدیریت امور رفاهی دانشگاه ارسال گردیده باشد توسط مسئولین رفاهی واحد مربوطه، تحویل داده خواهد شد.

گفتنی است چنانچه تعداد متقاضیان سبد مواد غذایی بیش از تعداد در نظر گرفته شده باشد، اولویت با واحدهایی خواهد بود که قبلا سهمیه دریافت ننموده اند.

شایان ذکر است هزینه هر نفر به مبلغ ۱ میلیون ۷۷۶ هزار و ۳۰۰ تومان، طی 5 ماه از حقوق پرسنل کسر و فیش واریزی توسط امور مالی واحد مربوطه کسر و به امور رفاهی دانشگاه ارسال گردد.