به اطلاع همکاران می رساند، با توجه به موافقت و دستور ریاست محترم دانشگاه، سومین مرحله از توزیع سبد کالا (شامل 3000 بسته مواد غذایی)، ویژه خانواده بزرگ علوم پزشکی اصفهان، توسط امور رفاهی دانشگاه اجرا خواهد شد.

این بسته ها شامل: 10 کیلوگرم برنج طارم شمال، 5 کیلوگرم روغن، 5 بسته ماکارونی 700 گرمی، 5 قوطی کنسرو ماهی، 5 عدد رب یک کیلویی و یک پک حبوبات می باشد که در بین متقاضیان توزیع خواهد شد.

همکاران متقاضی سبد کالا می توانند در اسرع وقت، به "مسئول امور رفاهی آقای عبداللهی" مراجعه و نسبت به ثبت نام درخواست خود اقدام نمایند. لیست متقاضیان واجدالشرایط، با امضا رئیس یا مدیر واحد مربوطه و همچنین مهر و امضا رئیس امور مالی واحد، تا آخر وقت اداری روز سه شنبه 31 مردادماه 1402، به امور رفاهی دانشگاه ارسال گردد.

گفتنی است هزینه هر بسته به مبلغ 1 میلیون و 776 هزار و 300 تومان، طی 5 ماه از حقوق پرسنل کسر و فیش واریزی توسط امور مالی واحد مربوطه، به اداره رفاه دانشگاه ارسال می گردد.

اولویت با واحدهایی است که قبلا سهمیه دریافت ننموده اند.

شایان ذکر است بعد از ساعت اداری روز سه شنبه ۳۱ مرداد 1402 هیچ گونه لیستی پذیرفته نخواهد شد.