دوره آموزشی توانمند سازی مدیران پرستاری(مترون، سوپروایزر، سرپرستار) در زمینه مدیریت نیروی انسانی و نظارت بالینی با حمایت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با همکاری بیمارستان شهید منتظری نجف آباد در روزهای سوم و چهارم مرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

✍️مطالب ارایه شده توسط اساتید شامل موارد زیر بوده است:♦️♦️آشنایی با ارتباط موثر و ارتباط درمانی با بیمار و خانواده و برقراری ارتباط حرفه ای در سازمان، روشهای محاسبه نیروی انسانی، کاهش ساعت کاری، حضور و غیاب و مرخصی ها.♦️♦️مروری بر اصول مدیریت بالینی و پرستاری، مدیریت بخش های بالینی، نظارت و ارزشیابی بر اساس استاندارهای اعتباربخشی«سنجه های مدیریت خدمات پرستاری و مراقبتهای عمومی بالینی»، زیر نظر اساتید آقای دکتر ناجی، خانم دکتر صفازاده، خانم چراغی، آقای نوشاد، خانم کریمی، ارایه شد

◽◽در پایان دوره به منظور جمع بندی مطالب ارایه شده، مدیران پرستاری به ارایه تجارب، پیشنهادهای مربوط به محتوای ارایه شده به شیوه پرسش و پاسخ و بارش افکار پرداختند.

🎤لازم به ذکر است برنامه ریزی جهت اجرای دوره مذکور برای بیمارستان تابعه علوم پزشکی اصفهان در مناطق جنوب، شرق، شمال و مرکز اصفهان، نیز توسط مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در دست اقدام است.