شایان ذکر است موضوعات جشنواره شامل موارد زیر می باشد:

الف) فرزندان، شکوه خانواده

ب) پدربزرگ و مادربزرگ، الگوی فرزندان و خانواده

آئین نامه ارسال آثار:
بخش حرفه‌ای:
شرکت تمامی عکاسان حرفه‌ای از سراسر ایران در این جشنواره آزاد می‌باشد.
– ثبت‌نام در جشنواره رایگان است و هیچ‌گونه هزینه‌ای به عنوان حق ثبت‌نام وجود نخواهد داشت.
-محدودیتی در سال تولید اثر وجود ندارد .
– آثار ارسالی به صورت تک عکس بوده و دبیرخانه از پذیرش مجموعه عکس‌ها معذور است .
– کلیه عکاسان جهت شرکت در جشنواره، با مراجعه به سایت رسمی جشنواره به نشانی www.iranjavan.thums.ac.ir پس ازتکمیل ثبت نام، نسبت به ارسال آثار اقدام نمایند .
– ویرایش عکس‌ها نباید به مرزهای گرافیک، تصویرسازی و حذف بعد و پرسپکتیو نماها بیانجامد زیرا باعث حذف اثر از جشنواره خواهد شد.(لازم به ذکر است تراز نور و کنتراست، تنظیم و کنترل رنگ، کراپ، پاسپارتو، اعمال یا کاهش گرین و تقویت شارپنس و کلاریتی آزاد است.)
– هر عکاس مجاز به ارسال ۲۰ اثر (۱۰ اثر در هر موضوع) می‌باشد.
-عکس‌های ارسالی می‌‌توانند رنگی یا مونوکروم باشند و با هر قالبی ثبت شده باشند اما در نهایت باید به صورت یک فایل JPG که اندازه ضلع بزرگ آن حداکثر Pixel1400 (در عکس‌های افقی Width =1400 Pixel و در عکس‌های عمودی Height =1400 pixel باشد) و حجم فایل ارسالی از ۱ مگابایت تجاوز نکند، ارسال شوند DPI عکس‌ها را تغییر ندهید و با همان رزولوشنی که دوربین شما خروجی می‌دهد، ارسال نمایید.
– پس از بررسی آثارتوسط هیئت داوران و اطلاع رسانی به عکاسان صاحب اثر در نمایشگاه عکاسان موظف به ارسال فایل خام عکس پذیرفته شده در زمان مطالبه دبیرخانه خواهند بود و در صورت عدم ارسال ، منجر به حذف عکاس از بخش مسابقه و نمایشگاه خواهد شد.
– ارسال آثار تنها از طریق سایت جشنواره مقدور می باشد. در صورت وجود هرگونه مشکل در زمان ارسال، آثار خود را از طریق پست الکترونیکی جشنواره به نشانی iranjavan@thums.ac.ir  ارسال نمایید.
-مدت شرکت دراین جشنواره و ارسال آثار آن از تاریخ یکم لغایت ۱۵ تیرماه می‌باشد. مهلت ارسال تمدید نخواهد شد، لذا علاقمندان به مدت اعلام شده ارسال آثار دقت نمایند.
– داوری این جشنواره توسط هیئت داوران به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و عکس‌های منتخب پس از بررسی‌های لازم توسط دبیرخانه این جشنواره به‌صورت عمومی معرفی و نمایش داده خواهند شد.
-دبیرخانۀ جشنواره حقوق مادی و معنوی آثار ارسالی را برای صاحب اثر محفوظ می‌داند.
-برگزار کننده حق استفاده از آثار ارسالی را برای امور تبلیغاتی و فرهنگی خواهد داشت.
-شرکت در جشنواره و ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره است.
– تصمیم‌گیری در رابطه با موارد پیش‌بینی نشده بر عهده ی دبیرخانه جشنواره می‌باشد.

بخش مردمی:
حضور در بخش مردمی جشنواره محدودیت خاصی نداشته و عموم مردم ایران اسلامی می توانند در این بخش شرکت داشته باشند.
– آثار در این بخش می بایست توسط گوشی های تلفن همراه ثبت شده باشد.
– هر عکاس مجاز به ارسال ۱۰ اثر (۵ اثر در هر موضوع) می‌باشد.
– آثار ارسالی با بالاترین خروجی ثبت شده ارسال شود.
– ارسال آثار تنها از طریق سایت جشنواره مقدور میباشد. در صورت وجود هرگونه مشکل در زمان ارسال، آثار خود را از طریق پست الکترونیکی جشنواره به نشانی iranjavan@thums.ac.ir ارسال نمایید.
جوایز:
الف) موضوع فرزندان، شکوه خانواده
نفر نخست: تندیس جشنواره و لوح تقدیر+ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی/ ده میلیون تومان
نفر دوم: تندیس و لوح تقدیر+ ۸۰ میلیون ریال جایزه نقدی/ هشت میلیون تومان
نفر سوم: تندیس و لوح تقدیر+ ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی/ پنج میلیون تومان
شایسته تقدیر: ۲۰ میلیون ریال/ دو میلیون تومان
برگزیدگان بخش مردمی: به ۴نگاه برگزیده لوح تقدیر+جایزه ۲۰ میلیون ریالی/ دو میلیون تومانی اهدا می‌شود
چهره ویژه‌ی زیر ۲۰ سال (عکاس جوان): ۲۰ میلیون ریال/ دو میلیون تومان

ب) موضوع پدربزرگ و مادربزرگ، الگوی فرزندان و خانواده
نفر دوم: تندیس و لوح تقدیر+ ۸۰ میلیون ریال جایزه نقدی/ هشت میلیون تومان
نفر سوم: تندیس و لوح تقدیر+ ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی/ پنج میلیون تومان
شایسته تقدیر: ۲۰ میلیون ریال/ دو میلیون تومان
چهره ویژه‌ی زیر ۲۰ سال (عکاس جوان): ۲۰ میلیون ریال/ دو میلیون تومان

حق التالیف هر اثر/عکس:
به ۸۰ اثر راه‌یافته به بخش نمایشگاهی (آثار بخش حرفه‌ای) با رای و انتخاب هیئت داوران، حق التالیف اثر ۲ میلیون ریالی/ دویست هزار تومانی تعلق خواهد گرفت.

گاه‌شمار جشنواره ایران جوان:
انتشار فراخوان و رونمایی از پوستر: ۲۹ خردادماه ۱۴۰۲
آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲
داوری: ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲
آئین اختتامیه: ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲ (همزمان با روز ملی خانواده و تکریم بازنشستگان)

دبیرخانه جشنواره ایران جوان:
مسئول دبیرخانه: محمدرضا صباغی
نشانی: خراسان رضوی، تربت حیدریه، خیابان شهید قره نی یکم، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، طبقه سوم، اتاق ۴۰۷
شماره تماس: ۰۵۱۵۲۲۲۴۶۴۶
پست الکترونیکی: iranjavan@thums.ac.ir
سایت: iranjavan.thums.ac.ir

همکاران و حامیان جشنواره: