به اطلاع همکاران می رساند توزیع 3000 سبد کالا ماه مبارک رمضان، ویژه عید سعید فطر، برای کارکنان شهر اصفهان، از روز سه شنبه پنجم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

این بسته ها شامل: 10 کیلوگرم برنج، 5 کیلوگرم مرغ، 5 کیلوگرم روغن، 5 بسته ماکارونی 700 گرمی و 4 عدد رب یک کیلویی می باشد که در بین متقاضیان توزیع خواهد شد.

هزینه هر بسته به مبلغ یازده میلیون ریال طی 4 ماه از حقوق پرسنل کسر و فیش واریزی توسط امور مالی واحد مربوطه، تحویل اداره رفاهی دانشگاه می گردد.

گفتنی است توزیع سبد کالا، صرفا از طریق رابط رفاهی واحد مربوطه صورت خواهد گرفت و همکاران، از مراجعه به مدیریت امور رفاهی دانشگاه جهت دریافت سبد کالا خودداری نمایند.

لازم به ذکر است با موافقت رییس دانشگاه، توزیع سبدهای کالا در چندین مرحله، برای کلیه پرسنل دانشگاه، طی سال جاری ادامه خواهد داشت.