تاریخ ثبت نام اینترنتی رشته های اختیاری جهت  کمیسیون طرح فصل پاییز و زمستان ۱۴۰۱ از روز  شنبه مورخ ۲۸/۰۸/۱۴۰۱  آغاز و تا پایان مجوزها  ادامه خواهد داشت . خواهشمند است از حضور و تماس غیر ضروری  در مدیریت پرستاری و اداره طرح خوداری فرمایید. متقاضیان لازم است قبل از تکمیل فرم ، کلیه بندهای مربوط به قوانین و مقررات نیروهای طرحی را مطالعه و سپس نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

• شایان ذکر است الویت با افرادی است که دارای امتیاز بالاتری بوده وزودتر ثبت نام نموده باشد.

* منظور از فراغت از تحصیل ، اتمام امتحانات و دروس نمی باشد ، لذا می بایست تاریخ فراغت از تحصیل متقاضی از طرف دانشگاه محل تحصیل به دفتر اداره طرح وزارت بهداشت ، اعلام گردیده باشد.

* قابل توجه شرکت کنندگانی که فارغ التحصیل گردیده اند ، می بایست با دانشگاه مربوطه تسویه حساب کرده و تاریخ فراغت از تحصیل متقاضی از طرف دانشگاه محل تحصیل به دفتر اداره طرح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام گردیده باشد در غیر این صورت حق ثبت نام و شرکت در این دوره را ندارند .

* دقت و توجه به محل های مورد نیاز ، تعداد مورد نیاز ، جنسیت و وضعیت تاهل ضروری می باشد ، زیرا درصورت عدم همخوانی مراکز جهت انتخاب باز نخواهند شد .

تبصره۱ : در کلیه مراکز اولویت با پذیرش نیروی بومی و ساکن ، بومی و غیر ساکن ، ساکن و غیر بومی می باشد . لازم به توضیح است بومی به فردی اطلاق می شود که محل تولد و یا محل صدور شناسنامه نامبرده صادره از محل مورد نظر باشد و یا دو مقطع از سه مقطع تحصیلی را فرد در آن شهرستان گذرانده باشد.

تبصره۲ : مقاطع تحصیلی عبارت است از : مقطع دبستان ، راهنمایی و دبیرستان . ضمنا پیش دانشگاهی جزء مقاطع تحصیلی محسوب نمی گردد.

• هرگونه اطلاعات در خصوص شرایط پانسیون از مرکز مورد نظر،توسط فرد شرکت کننده می بایست کسب شود .

مطلب مهم ;

با توجه به محدود بودن سهمیه ها و محدودیت های موجود، لازم است کلیه متقاضیان با دقت نظر و پس از بررسی های لازم، مرکز مورد نظر خود را انتخاب نموده و پس از اعلام نتایج از طریق پیامک، در صورت تمایل به انصراف،  بایستی انصراف شفاهی یا کتبی خود را به این معاونت اعلام نمایند، در غیر اینصورت از شرکت در کمیسیون های استان اصفهان محروم خواهند شد. شایان ذکر است اولویت پذیرش با افرادی است که تا به حال در سامانه ثبت نام نکرده یا در کمیسیون های قبلی بدلیل عدم کسب امتیاز لازم پذیرفته نشده اند.

* با توجه به محدودیت سهمیه و مجوز مربوط به رشته های اختیاری، در صورتی که متقاضی پس از مدت تعیین شده از خدمت در محل تعیین شده انصراف دهد، با توجه به تکمیل فرم تعهد توسط ایشان ، تحت هیچ شرایطی در استان بکارگیری نخواهند شد.

• امکان جابجایی و انتقال در طی دوره طرح وجود ندارد.

* پذیرفته شدن افراد در مراکز پس از بررسی بومی بودن و تاریخ فراغت از تحصیل  وتاریخ ثبت نام در سامانه، براساس امتیازات افراد که شامل موارد زیر می باشد انتخاب می شوند.

*خانواده شهداء و ایثارگران (فرزند ، همسر،خواهر و برادر)

** تاهل برای خانم ها

*** نفرات اول تا سوم دانشگاهها به هنگام فراغت از تحصیل

****فارغ التحصیلان دارای مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و خارجی و یا کتاب و اختراع ثبت شده و طرحهای تحقیقاتی *****خانواده کارکنان علوم پزشکی

توضیحات :

* استفاده از امتیاز خانواده شهداء و ایثارگران (فرزند ، همسر،خواهر و برادر) با ارائه مستندات مربوطه ( کارت جانبازی و...)

** فردی متاهل تلقی می گردد که ازدواج وی ثبت قانونی گردیده و در شناسنامه زوجین مراتب ازدواج دائم آنها قید گردیده باشد
*** استفاده از امتیازات نفرات اول تا سوم دانشگاه منوط به ارائه گواهی و مدارک به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قسمت طرح و نیروی انسانی و اخذ تاییدیه از این مرکز می باشد(دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، ساختمان شماره ۲ ، قسمت طرح و نیروی انسانی )

**** استفاده از امتیازات افراد دارای مقاله ، کتاب و اختراع ثبت شده و طرحهای تحقیقاتی منوط به ارائه مدارک به حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه و اخذ تاییدیه می باشد.(معاونت پژوهشی : دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، ساختمان شماره ۴ ، مرکزعلم سنجی دانشگاه) .

*****استفاده از  امتیاز مربوط به خانواده درجه یک کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شامل: فرزندان ، برادران ، خواهران و همسر دائمی کارکنان شاغل و بازنشسته و وظیفه بگیر با ارائه حکم کارگزینی

مطلب مهم:

• به خانم هایی که باردار هستند;  از آنجا که مراکز از شروع به کار ایشان خودداری می نمایند  توصیه می شود

که در ثبت نام طرح شرکت ننموده و ثبت نام  طرح خود را به بعد از وضع حمل موکول نمایند.

• مدارک لازم جهت شرکت و ثبت نام :

۱) اسکن اصل کلیه صفحات شناسنامه (هر دو برگ کنار هم یک صفحه محسوب می گردد)
۲) اسکن اصل کارت ملی (پشت و رو)

۳)عکس رنگی پشت سفید
۴) تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت سربازی(شایان ذکر است افرادی که ۱۸ ماه خدمت سربازی رفته اند معاف از طرح می باشند)
۵) فرم میزان بدهی یاتسویه حساب به روز از صندوق رفاه دانشجویی{ساختمان شماره ۴ ، صندوق رفاه دانشجویی(صرفا متعلق به کلیه فارغ التحصیلان دانشگاههایی دولتی می باشد)}

۶) تصوبر کارت واکسن حاوی دو دوز واکسن، مهمور به مهر مرکز بهداشت یا کارت دیجیتال

• مدارک لازم برای استفاده از امتیازات :

۱) تصاویر کلیه صفحات شناسنامه (هر دو برگ کنار هم یک صفحه محسوب می گردد)
۲) تصاویر گواهی پایان تحصیلات دوره ابتدایی ، راهنمایی یا دبیرستان( جهت استفاده از امتیاز بومی بودن)
۳) تصویر حکم کارگزینی برای خانواده کارکنان دانشگاه
۴) تصویر گواهی استعلام نفرات برتر اول تا سوم دانشگاهها به هنگام فراغت از تحصیل
۵) تصویر نامه امتیاز افراد دارای مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و خارجی و یا کتاب و اختراع ثبت شده و طرحهای تحقیقاتی از معاونت پژوهشیی دانشگاه(ساختمان شماره ۴ ، مرکزعلم سنجی دانشگاه)
۶) تصویر کارت شناسایی شهداء ، جانبازان و ایثارگران برای افرادی که مشمول امتیاز می باشند.

جهت دریافت اعلام نیاز مراکز درمانی اینجا را کلیک نمائید.

*جهت ثبت نام به سامانه (tarhplus.behdasht.gov.‎‎ir) یا لینک زیر مراجعه نمایید.

ثبت نام

آدرس:

اصفهان، خیابان آپادانا اول، روبروی حسینیه ۱۵ خرداد، معاونت درمان، مدیریت پرستاری، اداره طرح