💠دیدار و گفتگوی اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری اصفهان با مدیر جدید خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

روز دوشنبه اول اسفندماه ١۴٠١اعضای هیئت مدیره نظام پرستاری اصفهان در نشستی با مدیر خدمات پرستاری دانشگاه در محل معاونت درمان ، ضمن تبریک انتخاب بجا و شایسته سرکار خانم کریمی به سمت جدید مدیر خدمات پرستاری دانشگاه ، به بحث و گفتگو در مورد همفکری ، هم افزایی و تعامل در روابط سه جانبه فی‌مابین دانشکده پرستاری بعنوان ضلع علمی و پژوهشی، مدیر خدمات پرستاری دانشگاه بعنوان ضلع حرفه ای و منابع نیروی انسانی و نظام پرستاری بعنوان ضلع صنفی و مطالبه گری پرداختند .

✅در این جلسه با بررسی و طرح مشکلات روز پرستاری از جمله اجرای طرح تعرفه گذاری و مشکلات ناشی از اجرای نادرست آن و چالش های ایجاد شده در این زمینه ، بحث حذف و یا ادامه پرداخت کارانه ها ، توزیع نیروی انسانی مراکز ، مشکلات رفاهی پرستاران از جمله بحث پاویون همکاران و دفاتر پرستاری مراکز درمانی ، بحث پایش و ارزشیابی های مستمر مراکز در زمینه های مختلف و برگزاری جلسات متعدد و مشترک برای پیگیری موضوعات اولویت دار پرستاری تا حصول نتایج قابل قبول بحث و تبادل نظر شد .

🔶در پایان از سوپروایزرین آموزشی نمونه سرکار خانم لرستانی(بیمارستان امام حسین(ع) و سرکار خانم باباشاهی(مرکز سیدالشهدا(ع) تقدیر بعمل آمد.