💠دومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت در سال 1403 برگزار شد

🔰یکشنبه 23 اردیبهشت ماه، دومین جلسه کمیته رسانه قرارگاه جوانی جمعیت در سال 1403، با حضور مدیر روابط عمومی بعنوان رئیس این کمیته، نمایندگان، کارشناسان عضو و مسئولین روابط عمومی معاونت ها، برگزار شد.

🔺دکتر پژمان عقدک مدیر روابط عمومی، در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، ضمن اشاره به در پیش داشتن هفته ملی جمعیت و شعار " ایران جوان، ایران قوی" و " نقش من در جوانی ایران" که برای این هفته در نظر گرفته شده است، بر لزوم برنامه ریزی جهت اجرای باشکوه هفته جمعیت تاکید نمود.

🔸وی همچنین در خصوص نقش موثر اطلاع رسانی به مردم در خصوص اهمیت سلامت و جوانی جمعیت، تقسیم وظایف صورت گرفته کمیته رسانه و اطلاع رسانی این هفته به طور کامل مطالبی را ایراد کرد.

🔸شایان ذکر است در ادامه مفاد دستورالعمل اجرایی بزرگداشت هفته ملی جمعیت مرتبط با وظایف روابط عمومی های دانشگاه در جلسه تشریح شد و مدعوین و اعضاء کمیته در خصوص اجرای دستورالعمل و برنامه های هفته ملی جوانی جمعیت پیشنهاداتی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

#پوشش_همگانی_سلامت

#برنامه_ملی_سلامت_خانواده