💠دوره آموزشی«آشنایی با سبک زندگی سالم طبق آموزه های طب ایرانی»

✳️ به گزارش روابط عمومی معاونت درمان طبق دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جهت طرح ادغام آموزه های طب ایرانی با نظام سلامت(آموزش در زمینه حفظ سلامتی یا سته ضروریه یا شش اصل سلامتی از دیدگاه طب ایرانی) دوره مذکور ویژه کارشناسان و مربیان بهورزی وهسته آموزشی(شهرستان های سمیرم،دهاقان،مبارکه و شهرضا) در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۶در مرکز آموزش بهورزی شهرضا با حضور خانم دکتر احمدی رئیس اداره طب سنتی و مکمل معاونت درمان بعنوان مدرس و مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان شهرضا جناب آقای دکتر حاجی مالیان برگزار گردید. این آموزش ها قرار است بصورت زنجیره ایی جهت پزشکان عمومی مراکز جامع سلامت وهمچنین توسط مربیان بهورزی به بهورزان و سپس به مردم انتقال داده شود تا در جهت فرهنگ سازی و ارتقاء سلامتی و بهبود کیفیت زندگی جامعه صورت پذیرد.