💠جلسه هماهنگی و برنامه ریزی کلینیک های ویژه دانشگاه برگزار شد.

📆روز پنج شنبه مورخ ۱۴ تیرماه 1403 جلسه هماهنگی و برنامه ریزی کلینیک های ویژه دانشگاه با حضور مدیریت و مسوولین کلینیک های ویژه در در سالن کنفرانس معاونت برگزار گردید.

🔰در ابتدا دکتر راستین مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ضمن خوشامدگویی به حاضرین و با توجه به نقش مهم و اثر بخش کلینیک ها در ارائه خدمات درمانی به مراجعین در خصوص شرح وظایف مسوولین کلینیک ها، ضرورت و اهمیت تکریم ارباب رجوع ، نظارت مستمر ایشان بر عملکرد شاغلین مطالبی را بیان نمود.

♦در ادامه هر یک از مسوولین کلینیک ها ضمن معرفی نوع فعالیت، نوع خدمت تخصصی ارائه شده، تعداد نیروی انسانی شاغل ( پزشکان ، کادر اجرایی)، نسبت به بیان مشکلات و چالش های موجود مواردی را بیان نمودند.

🔹در پایان در زمینه انتظارات معاونت درمان از کلینیک ها توسط مسوول نظارت و مسوول امور مالی مباحثی توضیح و راهنمایی های لازم ارائه وتصمیمات مقتضی اتخاذ گردید. #پوشش_همگانی_سلامت #برنامه_ملی_سلامت_خانواده #عدالت_و_تعالی_نظام_سلامت