💠بازدید نوروزی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان حشمتیه نایین

✳️در دوازدهمین روز از فروردین ماه ١۴٠٣ خانم ندا کریمی مدیر پرستاری دانشگاه به همراه خانم چراغی مسئول اداره اعتباربخشی و خانم وکیلی کارشناس نظارت بر درمان از بخشهای مختلف بیمارستان حشمتیه نایین بازدید و ضمن تبریک سال نو و تقدیر از تلاش ها و خدمات شبانه روزی کادر خدوم آن بیمارستان بر اهمیت ارائه خدمات درمانی به آحاد جامعه بخصوص در ایام تعطیلات نوروزی تاکید نمودند.

💠بازدید مورخ ۱۴۰۳/۱/۱۲ از بیمارستان حشمتیه نائین 🔹بازدید کنندگان: خانم ندا کریمی مدیر محترم پرستاری دانشگاه، اعظم چراغی مسئول محترم اداره اعتبار بخشی، سعیده وکیلی کارشناس محترم واحد نظارت بر بیمارستانها تیم مدیریتی بیمارستان: رئیس محترم بیمارستان به همراه تیم مدیریت مرکز 🔸در زمان بازدید تیم مدیریتی بیمارستان حضور فعال داشتند. 🔸با توجه به پیگیری در بازدید های قبلی ، واحد تریاژ جهت ارزیابی بیماران مراجعه کننده به اورژانس راه اندازی شده بود . 🔸در اورژانس دو نفر پزشک عمومی جهت ویزیت بیماران اورژانسی و سرپایی حضور فعال داشتند. 🔸تعیین تکلیف بیما ران به موقعو کمتر از ۶ ساعت انجام شده بود. 🔸پزشکان متخصص در رشته های داخلی، جراحی، بیهوشی، قلب، زنان و اطفال و رادیو لوژیست حضور همه روزه و مطلوب داشتند. 🔸درمانگاه تخصصی و کلینیک ویژه مرکز به جز روزهای تعطیل باز بوده و به بیماران سرپایی خدمت رسانی می نمودندو نوبت دهی تلفنی ، حضوری و سامانه ۲۴ ساعته مرکز فعال بود. 🔸ویزیت روزانه بیماران در بخش ها به خوبی و به صورت مطلوب انجام شده بود. 🔸کلیه بخش ها و تختهای مرکز همانند سایر روزهای سال با تمام ظرفیت و بدون تعطیلی و ادغام فعال بودند. 🔸بیمارستان از نظر دارو و تجهیزات پزشکی کمبود و مشکلی نداشت.