💠بازدید مدیر محترم پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین (ع)

✳️به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، خانم کریمی مدیر محترم پرستاری به همراه خانم تاکی کارشناس این مدیریت روز سه شنبه مورخ ۱۶ اسفند 1401 از بیمارستان کودکان امام حسین (ع) بازدید بعمل آوردند.

✅مدیر محترم پرستاری ضمن حضور در نشست صمیمانه ای که با حضور ریاست و مدیریت و مترون محترم بیمارستان امام حسین(ع) و جمعی از سرپرستاران و سوپروایزران در دفتر ریاست این مرکز برگزار گردید به بررسی مشکلات حوزه پرستاری پرداختند سپس از تعدادی از بخش های بالینی بیمارستان بازدید و با کادر پرستاری و همراهان بیماران بستری دیدار و گفتگو نمودند. ┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄