♨️گردهمایی موسسین / مسولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد

✳️ به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گردهمایی موسسین / مسولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ ساعت ۸:۳۰ تا ساعت۱۳توسط واحد نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد معاونت درمان ،در تالار لقمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور معاون محترم سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری آقای جانثاری،ریاست محترم دانشگاه اقای دکتر شیرانی ،دبیر محترم شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آقای ایزدی،معاون محترم درمان آقای دکتر حیدری،معاون محترم بهداشت آقای دکتر گله داری، دکتر مجتبی گلزاری مدیر محترم امور بیماریها و مراکز تشخیص درمانی، آقای دکتر غلامعلی دوروشی مدیر محترم نظارت و اعتباربخشی امور درمان، نماینده محترم نظام پزشکی آقای دکتر ذوالفقاری و گروه روان پزشکی خانم دکتر محبتی، با حضور حدود ۳۱۷موسس و مسئول فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد برگزار شد.

✅ دراین نشست در خصوص رعایت حقوق بیمار و تعرفه ها،آیین نامه تاسیس و راه اندازی مراکز جدید و آموزش درمان اعتیاد گل و الکل آموزش های لازم ارائه شد .

✅ در پایان پنل پرسش و پاسخ با حضور آقای دکتر دوروشی ، آقای اکبری ،خانم دکتر کریمی معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی ،خانم دکتر بلوچی از معاونت غذا و دارو به مدت حدود ۲ساعت به طول انجامید . ┄┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄