​ بازدید معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان  ​

💢به گزارش روابط عمومی معاونت درمان آقای دکتر حیدری معاون محترم درمان به همراه آقای دکتر گلزاری مدیریت محترم امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی و سرکار خانم کریمی مدیر محترم پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز یکشنبه مورخ 30 بهمن 1401 از بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان و بیمارستان زواره بازدید بعمل آوردند.

❇️ معاون محترم درمان ضمن حضوردر بیمارستان شهید بهشتی از بخش های بستری مرکز بازدید و با پرستاران و همراهان بیماران بستری دیدار و گفتگو نمودند و در پایان نسبت به رفع مشکلات موجود تدابیر لازم را ایراد نمودند .

📎در پایان از بیمارستان زواره و طرح گسترش این بیمارستان و پلی کلینیک که به تازگی افتتاح گردیده بود بازدید بعمل آوردند.