کنفرانس مشترک گروه زنان و زایمان با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای برنامه های کشوری مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و با هدف ارتقای کیفیت خدمات سلامت مادر و نوزاد، کنفرانس مشترک گروه زنان و زایمان با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  ویژه متخصصین زنان و زایمان در روز دوشنبه 19 تیر ماه در تالار محسن مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) برگزار گردید.

در این کنفرانس در خصوص « دستور العمل جدید وزارت بهداشت در زمینه حاملگی های نیازمند مراقبت ویژه، غربالگری ناهنجاری های دوران جنینی و سامانه ملی باروری سالم » آموزش های لازم به شرکت کنندگان ارائه گردید.

همچنین نسبت به سایر مفاد قانون جوانی جمعیت مبنی بر ضرورت کاهش میزان سزارین، ممنوعیت سقط غیر مجاز و ضرورت عرضه داروهای رایج در سقط جنین صرفاً در داروخانه های مراکز درمانی بیمارستانی دارای مجوز از وزارت بهداشت، اطلاع رسانی لازم صورت گرفت.