کمیسیون پزشکی موردی جهت بررسی پرونده های ارجاعی از آموزش وپرورش

کمیسیون پزشکی افراد ارجاعی از اداره آموزش و پرورش که اعتراض به کارگروه بررسی اسناد مدارک پزشکی آموزش و پرورش داشته اند . درتاریخ 28/05/1402 روز شنبه با حضور خانم دکتر احمدی دبیر کمیسیون پزشکی ،خانم بهرامی کارشناس کمیسیون پزشکی،آقای دکتر سجادی مسئول واحد دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه و پزشکان متخصص ( دکتر گلشاهی، دکتر طالبی، دکتر شیخی نیا، دکتر شیرزادی ) در حیطه های مربوطه برگزار گردید .

درتاریخ 28/05/1402 تعداد 90 عدد پرونده مربوط به آموزش وپرورش که درآزمون استخدامی 1402 شرکت ونمره قبولی کسب کرده ولی به دلیل مشکلات پزشکی رد شده بودند .

باتوجه به اعتراض آنها (طبق آیین نامه) به کمیسیون پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ارجاع شدند که کمیسیونی جهت بررسی مجدد پرونده آنها با حضور پزشکان متخصص مربوطه،دبیر وکارشناس شورای پزشکی برگزار گردید.

نظریه مربوط به هر پرونده متعاقبا به آموزش وپرورش  طی نامه رسمی ارسال خواهد شد .