کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار

در روز یکشنبه مورخ دوازدهم شهریور ماه با حضور معاون محترم درمان و مدیر محترم نظارت و اعتباربخشی، مدیر محترم گروه زنان و اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی، پزشکان و کارشناسان مدعو در تالار شهید طباطبایی دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش مربوط به یک مورد مرگ مادر با بارداری خارج از رحمی، در خصوص مراقبت های انجام شده در بارداری بررسی کارشناسی و علمی انجام شد و مداخلات لازم جهت بهبود و ارتقای خدمات به مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه طراحی و تدوین گردید.

با توجه به این که موضوع سلامت مادران جزو شاخص های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد، لذا به منظور ارتقای فرآیندهای تشخیصی و درمانی، در صورت بروز مرگ مادر باردار مراقبت های ارائه شده در کلیه سطوح بهداشتی و درمانی مورد بررسی قرار می گیرد.