کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار

کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار روز چهارشنبه مورخ ۳۱ خرداد ماه با حضور معاون محترم درمان و معاون فنی معاونت بهداشت، مدیر گروه زنان و اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی، پزشکان و کارشناسان مدعو در معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش مربوط به یک مورد مرگ مادر باردار متعاقب بارداری به دنبال درمان ناباروری، در خصوص روند اقدامات تشخیصی و ‌درمانی انجام شده برای بیمار در طی دوره بارداری بررسی کارشناسی و علمی انجام شد و مداخلات لازم جهت بهبود و ارتقای خدمات به مادران باردار طراحی و تدوین گردید.

شایان ذکر است با توجه به حساسیت ویژه موضوع سلامت مادران باردار به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشورها و بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، کلیه دانشگاههای علوم پزشکی ملزم هستند در صورت وقوع مرگ مادر باردار تا ۴۲ روز پس از زایمان، کلیه فرایندهای تشخیصی و درمانی ارايه شده به مادران باردار توسط مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین بخش سرپایی خصوصی را مورد بررسی قرار داده و با شناسایی نواقص، نسبت به ارتقای فرایندهای جاری اقدام نمایند.