چهارمین روز غرفه ی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نمایشگاه جور دیگر باید زیست

روز سه شنبه 6تیر ماه و ششمین روز هفته مبارزه با مواد مخدر در چهارمین روز فعالیت غرفه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مسوول و کارشناسان واحد نظارت بر مراکز درمان سوء مصرف مواد و کارشناسات محترم بهداشت روان و تکنسین بیماریهای غیر واگیرمرکز بهداشت شماره ۲ شهرستان اصفهان و همچنین کارشناس معاونت غذا و دارو به فعالیت خود ادامه داد.

این نمایشگاه با رویکرد کنترل اجتماعی و با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر، اداره کل بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی ، فرماندهی نیروی انتظامی، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل ورزش و جوانان، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی و سازمان تبلیغات اسلامی در گذر چهار باغ عباسی برقرار و به جمع کثیری از مراجعین مشاوره های پیشگیری ، درمان اعتیاد و آزمایش HIV داده شد.