پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت ولادت باسعادت امیرالمومنین علی(ع) و روز مرد

دکتر شاهین شیرانی رئیس دانشگاه، طی پیامی فرارسیدن ولادت باسعادت امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) و گرامیداشت روز مرد و پدر را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسمه تعالی

علیٌّ مَعَ‌ الحَقِّ وَالحَقُّ مَعَ عَلِیٍّ وَلَنْ یَفتَرِقا حَتّی یَرِدا عَلیَّ الحَوضَ یَومَ القیامَة
    علی با حق است و حق با علی است، این دو هرگز از یکدیگر جدا نمی‌شوند تا در روز قیامت در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند.
( پیامبر اکرم (ص)

13 رجب روز میلاد مولود کعبه و مظهر انوار علم، عدالت و شجاعت، حضرت علی (ع) است.آنکه تربیت یافته مکتب نبوت و آغازگر ولایت، اسوه ایمان و تقوای الهی و والاترین الگوی دیانت، آزادمنشی و حقیقت جویی در گستره عالم است و با وجود مقدس خویش دل های تشنه و قلب های خفته را از چشمه لایزال الهی سیراب می سازد.
اینجانب ولادت باسعادت مولی الموحدین امیرالمومنین حضرت علی(ع) و روز پدر را به همه عاشقان و شیفتگان آن حضرت به ویژه پدران گرامی شهداء گرانقدر ایران اسلامی و همچنین خدمت تمامی اساتید محترم، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان توفیق همگان را در  مسیر درک کمال، عدالت پیشگی و اخلاق آن امام همام و ترویج فرهنگ علوی مسئلت می نمایم .

دکتر شاهین شیرانی

رییس دانشگاه