پلمپ یک واحد مداخله گر در امور درمان در شهر اصفهان

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یک واحد مداخله گر در امور درمان در شهر اصفهان شناسایی و پلمپ گردید.

در تاریخ  5 اذر اه 1402 روز یکشنبه کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه در بازرسی، بازدید و پیگیری موفق به شناسایی یک واحد غیر مجاز مداخله گر در درمان شدند.

در بازدید مشترک کارشناسان نظارت معاونت درمان به همراه نمایندگان پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان اصفهان و نماینده پلیس اماکن عمومی واحد مداخله گر در درمان به دستور قضایی پلمپ گردید و پرونده به مراجع قضائی ارجاع داده شد.

شهروندان گرامی می توانند در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیر مجاز و افراد فاقد صلاحیت قانونی در امور درمانی با شماره 03136619662  تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به تعطیلی و معرفی به مراجع قضائی اقدام لازم صورت گیرد.