هفتمین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت در دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه 24 اسفند ماه، هفتمین جلسه کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت با حضور مدیر روابط عمومی بعنوان رییس این کمیته، نمایندگان و کارشناسانی از معاونت های بهداشتی و درمان، دانشکده های پزشکی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، صدا و سیمای مرکز اصفهان، مدیریت های تامین اجتماعی و بیمه سلامت در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر پژمان عقدک طی سخنانی در خصوص ارتقای سطح آگاهی مدیران در خصوص افزایش فرزندآوری و اهداف مأموريت کمیته رسانه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت به بیان مطالبی پرداخت.

در ادامه این جلسه همچنین به اطلاع رسانی در خصوص وظایف سازمان ها و دستگاه های مختلف، همچنین طرح های حمایتی و تشویقی و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص وظایف ، ماموریت ها، اقدامات و مصوبات سایر کمیته های قرارگاه جمعیت تاکید و حاضرین به ارایه پیشنهادات و نظرات خود در خصوص ارتقا و پیشبرد اهداف این طرح در جامعه پرداختند.