نشست هم اندیشی مدیریت پرستاری دانشگاه با مدیران مراکز مشاوره و مراقبت های پرستاری در منزل استان

در راستای ارتقاء فرآیندهای مراقبت های پرستاری در منزل در استان و رفع موانع و مشکلات موجود، صبح روز یکشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۱ جلسه ای با حضور خانم دکتر رستگاری مدیر محترم پرستاری دانشگاه و کارشناسان این مدیریت و خانم دکتر کوشکیان مسؤل واحد نظارت بر مطب ها، دفاتر کار و موسسات درمانی و مدیران مراکز مذکور در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد. پس از تلاوت آیات کلام الله مجید ابتدا مدیر محترم پرستاری دانشگاه، خانم دکتر رستگاری به تبین اهداف جلسه و قوانین و مقررات نظارت بر مراکز مذکور پرداختند. ایشان در ادامه مدیران مراکز را تشویق به هم افزایی در راستای تشکیل انجمن برای رشد و پیشرفت مراکز مشاوره و مراقبت های پرستاری در منزل در جهت ارتقاء سلامت جامعه نمودند. سپس آقای همایون ناجی رئیس اسبق دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه و عضو محترم هیئت علمی بازنشسته ضمن بیان تجربیات به حاضرین جلسه توصیه به رقابت سالم در جهت گسترش مراکز Home Care نمودند و بر نگاهبانی میراث پرستاران گذشته در مراقبت های پرستاری در منزل و Palliative Care تاکید کردند. آقای رستگاری فلوشیپ Home Care از دانشگاه استافورد لندن و عضو محترم هیئت علمی بازنشسته دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه به بیان تجربیات و دیدگاه ها پرداختند و اثرات مراقبت پرستاری در منزل را بر نگاه جامعه نسبت به پرستاری موثر دانستند. همچنین در ادامه جزئیات دقیق آیین نامه و قوانین مراکز مشاوره و اقدامات حرفه ای صورت گرفته جهت ایجاد انجمن و تاثیر تاسیس مراکز Hospice بر ارتقاء سلامت جامعه نیز به تفصیل توسط کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.