نشست مدیر محترم کلینیک های ویژه آقای دکتر گلزاری و مسوولین محترم کلینیک های ویژه

جلسه هم اندیشی کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز سه شنبه مورخ  ۱۱ بهمن ماه در محل معاونت درمان با حضور مدیر محترم کلینیک های ویژه آقای دکتر گلزاری ، مسئولین ستادی کلینیک ویژه و مسئولین کلینیک های ویژه محیطی برگزار گردید .

در این جلسه پیشرفت برنامه های عملیاتی تدوین شده برای این واحد ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت و بر ضرورت حفظ ایمنی بیماران و ارتقا کیفیت خدمات تاکید گردید و در ادامه مسئولین هر یک از کلینیک ها به بیان نقطه نظرات، مشکلات و مسائل خود پرداختند.

در پایان ضمن تشکر از زحمات کلیه مسئولین و افراد شاغل در کلینیک ها  برای دستاوردهای کسب شده، به منظور ادامه راه در  این مسیر رو به رشد  و با هدف توسعه بیشتر کلینیک های ویژه دانشگاه و ارتقا کمی و کیفی خدمات ،برنامه ریزی های لازم  بعمل آمد.