معاون درمان طی پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری تابعه ی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، اساتید و اعضای هیات علمی تبریک گفت .

بسمه تعالی

بی تردید پرستار واژه ای است به گستره عطوفت و مظهر پایبندی به خصایص والای انسانی که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر،روح امید و زندگی را به بیماران هدیه می دهد .

مسلما برخورداری از چنین ویژگی خداپسندانه ای مصداق بارز فداکاری انسانهای مومن است که در مقام عمل عاشقانه نوع دوستی را معنا می کنند.

مایه مباهات است که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در عرصه پرورش پرستاران متعهد و ارایه خدمات به سلامت کشور حضوری مثمر ثمر دارد.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز خجسته، از تلاش های همه همکاران محترم در عرصه پرستاری و مراقبت از بیماران قدردانی نموده، از پروردگار متعال و حضرت ولی عصر (عج) برای شما عزیزان سلامتی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.

دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان