💠معاون درمان روز دندانپزشک را به همکاران واحد نظارت بر مطب ها و موسسات دندانپزشکی معاونت درمان تبریک گفت:

✍متن پیام تبریک به شرح زیر است:

بسمه تعالی

📆٢٣ فروردین روز دندانپزشک فرصتی مغتنم است تا از تلاش ها و خدمات ارزشمند شما عزیزان در عرصه سلامت دهان و دندان جامعه تقدیر و تشکر نماییم.

🔸بی شک صبر و حوصله، دقت و ظرافت، و تعهد و تخصص شما در ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم، نقشی بسزا در ارتقای سلامت عمومی جامعه ایفا می کند.

🔹اینجانب ضمن گرامیداشت روز دندانپزشک، از خداوند متعال برای شما آرزوی سلامتی، توفیق و شادکامی در مسیر خدمت به مردم را مسئلت دارم.

💠دکتر فریبرز خوروش
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان