معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی پیامی روز پزشک را به جامعه پزشکی، اساتید، اعضای هیات علمی و پزشکان تبریک گفت

فرصت مغتنمی است برای پاسداشت مقام پزشکان که حرفه و رسالتشان با والاترین ارزش های انسانی برای خدمت به همنوعان درآمیخته است. افتخار داشتن چهره برجسته ای چون ابن سینا در تاریخ سرزمینمان، این وظیفه را بر دوش پزشکان میهن می نهد که خالصانه بکوشند تا میراث داران وثیقی برای این ستاره درخشان سپهر علمی ایران باشند.

افتخار خدمت به مردم، انگیزه وصف ناپذیری است و شما سپیدجامگان این روزها در صف مقدم خدمت به بیماران، با ایمان به خدا، در مقابل تمام کمبودها و کاستی‌ها صبر پیشه کرده‌اید و با وجود تمامی ناملایمات، تلاش خود را برای کاهش درد و رنج از تن رنجور بیماران و بازگشت نعمت سلامتی به آنان انجام می دهید.

بار دیگر تلاش های صادقانه، مستمر و شبانه روزی کادر پزشکی فعال در حوزه درمان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را ارج می نهم، سلامتی، عزت و توفیق روز افزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر فریبرز خوروش معاون

درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان .