معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی پیامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت:

✍متن پیام دکتر فریبرز خوروش به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یاأَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ

🌙حلول ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن و نیایش، ماه تزکیه نفس و خودسازی، ماه میهمانی خدا و ضیافت الهی را خدمت جامعه خدوم پزشکی و درمانی بویژه همکاران گرامی شاغل در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک و شادباش می گویم.

رمضان، فرصتی مغتنم برای معنویّت افزایی، تقویت ایمان و تقوا، و تجدید عهد و پیمان با خداوند متعال است.

در این ماه پر خیر و برکت، با بهره مندی از برکات و فیوضات الهی، در مسیر تعالی و رستگاری گام برداریم و با انس با قرآن کریم و ادعیه، دل و جان خود را صیقل دهیم.

🔹از خداوند متعال قبولی طاعات و عبادات همه مسلمین جهان را در این ماه پر برکت مسئلت می نمایم.

دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان