💠معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به مناسبت فرارسیدن ٢٧ اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، پیام تبریکی صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

🔰روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی فرصتی مغتنم برای قدردانی از تلاشگران عرصه اطلاع‌رسانی و انعکاس‌دهندگان صادقانه رویدادها و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و بویژه حوزه سلامت است.

🔻اینجانب ضمن گرامیداشت این روز فرخنده به تمامی فعالان عرصه ارتباطات و روابط عمومی بویژه همکاران گرامی و فعالان این حوزه در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، توفیق روزافزون در مسیر خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

💠دکتر فریبرز خوروش
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان